O nama

Miabel / O nama

Otkrijte prirodnu
harmoniju PHYSIO NATURA

Miabel doo je generalni uvoznik Physio Natura kozmetike za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu.

Physio Natura Cosmetici je renomirani italijanski brend sa holističkim
pristupom za negu lica i tela, sa višedecenijskim iskustvom i prisustvom u brojnim zemljama Evrope i Azije. Brend je poznat po svojoj posvećenosti kombinovanju nauke i prirode kako bi stvorio proizvode koji su blagotvorni za kožu i doprinose celokupnom blagostanju.

Jedno od glavnih načela Physio Natura Cosmetici brenda je pažljiv izbor  visokokvalitetnih prirodnih sastojaka. Brend koristi široku paletu biljnih ekstrakata, esencijalnih ulja i organskih komponenti koje su pažljivo odabrane zbog svojih pozitivnih svojstava za kožu. Ovi prirodni sastojci imaju svojstva hidratacije, regeneracije, umirivanja i zaštite, pružajući holističku negu kože.

Asortiman proizvoda Physio Natura Cosmetici uključuje širok spektar proizvoda za negu kože. To obuhvata hidratantne kreme, serume, čistače, maske i tretmane za telo. Svaki proizvod je formulisan s ciljem da pruži specifične koristi za kožu, kao što su hidratacija, umirivanje iritacija, obnavljanje oštećene kože i revitalizacija.

Pored prirodnih sastojaka, brend takođe pridaje veliku važnost održivosti. U skladu s tim, Physio Natura Cosmetici koristi ekološki prihvatljivo pakovanje i promoviše etičke prakse tokom svih faza proizvodnje.

Ovo uključuje odgovorno korišćenje resursa, recikliranje i smanjenje uticaja na životnu sredinu.

Physio Natura Cosmetici se ističe kao brend koji pruža luksuzno iskustvo nege kože, naglašavajući lepotu i zdravlje tela. Njihovi proizvodi osnažuju korisnike da se brinu o sebi na sveobuhvatan način, podstičući balans između tela, uma i duha. Sa svojim prirodnim formulama i holističkim pristupom, Physio Natura Cosmetici brend donosi jedinstvenu kombinaciju nauke i prirode kako bi postigao optimalno zdravlje i lepotu kože.

Posvećeni smo korišćenju samo visokokvalitetnih sastojaka koji su dobijeni na etički način, a koji nisu dobijeni od životinja. Pored toga, sarađujemo sa našim dobavljačima kako bismo osigurali da dele naše vrijednosti i da ne vrše testiranje na životinjama.
Naše formule su kreirane s poštovanjem prema okolini, ali takođe i uz korišćenje najbolje dostupne tehnologije na tržištu kako bi se priroda mogla izraziti na najbolji mogući način u svakom kozmetičkom proizvodu.
Svaki proizvod koji je osmišljen i napravljen u našim laboratorijama je rezultat istraživanja najboljih sastojaka prisutnih u Italiji, kako bi se poštovalo okruženje i poboljšala bioraznolikost. Posvećujemo veliku pažnju izboru najekološkijih, recikliranih i mogućih za recikliranje pakovanja.

Moć prirode u svakom proizvodu

Aktivni sastojci prirodnog porekla

Priča o Physio Natura počinje pre 30 godina, sa osnivanjem laboratorije za prirodnu kozmetiku u Pulji. Ovde su svi kozmetički proizvodi oduvek kreirani kako bi odgovarali stvarnim potrebama ljudi i bili efikasni saveznici profesionalaca prirodne estetike. Stručni tim ljudi, svakodnevno se trudi da oblikuje prirodne tretmane koji su primer duboke, opojne, trajne i održive lepote. Svi aktivni sastojci su prirodog porekla pažljivo birani sa različitih teritorija Italije.

Renomirani italijanski brend prirodne
kozmetike

Koža je naša granica sa svetom, prag kroz koji stupamo u kontakt sa onim što nas okružuje, na jedinstven i individualan način. Physio Natura predstavlja brigu o sebi, kroz jednostavne poruke, ali pune značenja: uživajte u malim trenucima lepote uz našu kozmetiku, ceneći lepotu života.